Postet nga: Pjetër Pergjoka

Prizren, gjeodetja e akuzuar: Ndarja e parcelës nuk e ka dëmtuar asnjërin prej vëllezërve Gjevlekaj

Luljeta Rizanaj, e akuzuar së bashku me Bajram Selmanin, se kanë bërë ndarjen e parcelave pa lejen, dokumentin dhe kërkesën e njërit nga katër bashkë...

Avokati Pjetër Përgjoka fyen gjykatësit, dënohet dhe braktisë seancën

“Nuk ka nevojë të buzëqeshni në mënyrë cinike”, kështu i ishte drejtuar në seancën e sotme avokati Pjetër Përgjoka, kryetarit të trupit gjykues Xheladin ...

Gjykimi për mashtrim me viza në Prizren, të dëmtuarit: Morëm kredi e borxhe për të paguar

Në Gjykatën e Prizrenit po vazhdojnë seancat maratonike ndaj të akuzuarve për mashtrim me viza.

Nis gjykimi me 489 dëshmitarë, 100 faqe aktakuzë dhe për 1 milion euro të shpëlara

Mbi 100 faqe aktakuzë e 489 dëshmitarë të propozuar, fillon gjykimi për mashtrim nga DBBS-ja, në Prizren.

Gjykimi për mashtrimin me viza pune në Gjermani të 489 qytetarëve nga Prizreni

Mbrojtja e Flamur Hoxhës, Besim Rexhajt dhe Veprim Rexhepit, të akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës për mashtrimin e 489 qytetarëve për punësim në Gjermani, ...

Dënohet Ramadan Muja

Gjykata e Gjilanit  ka shpallur sot verdiktin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve tjerë të kësaj komune të akuzuar bashkë me të për vepra penale ...

Nesër shpallet vendimi për Ramadan Mujën dhe të tjerët

Nesër në Gjykatën Themelore të Gjilanit pritet të shpallet verdikti ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë ...