Postet nga: pjeter ndrecaj

Prokuroria amniston policët në skandalin me Valbona Ndrecajn

Prokuroria e Gjakovës ka pushuar hetimet ndaj tre zyrtarëve policorë Pjetër Përgega, Nisret Prekadini dhe Lendita Zeka, të dyshuar për veprën penale -  keqpë...

Kërkohet raport psikiatrik për Pjetër Ndrecajn

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër Ndrecaj, është sjellë para Gjykatës në Gjakovë për ta kundë...

Ndrecaj nuk e pranoi fajësinë për vrasjen e gruas dhe vajzës - VIDEO

Pjetër Ndrecaj i cili po rigjykohet për vrasjen e gruas Valbona Ndrecaj dhe vajzës së tij 9 vjeçare, nuk e ka pranuar fajësinë për vrasjen ...

Pjetër Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur në duar e këmbë me zinxhirë - VIDEO

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij Valbona Ndrecaj dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër Ndrecaj është sjellë para Gjykatës në Gjakovë i lidhur ...

Pjetër Ndrecaj, përfundimisht do të rigjykohet në Gjykatën e Gjakovës

Kërkesa për përjashtim të gjykatësit në rastin e Pjetër Ndrecaj është përjashtuar. Ky rast kishte mbetur pezull pa u caktuar seanca, pasi që avokati ...

Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur me zinxhirë në duar dhe këmbë

Pjetër Ndrecaj, i akuzuari për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij, u soll i prangosur në këmbë e duar nga zyrtarët policorë në ...

Vrasja e gruas dhe vajzës 9 vjeçe: Gjykata Supreme anulon dënimin me burgim të përjetëshëm për Pjetër Ndrecajn

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij do të gjykohet sërish.

Tragjedia e Gjakovës: Burg i përjetëshëm për babain që vrau vajzën 9 vjeçare dhe nënën

Gjykata e Apelit e ka dënuar me burgim të përjetshëm Pjetër Nrecajn, i cili akuzohet për vrasjen e gruas dhe vajzës së tij.