Postet nga: Pikturat

Festa e Pavarësisë, ekspozitë përbashkët e nxënësve nga Kosova e Shqipëria

Mbi 100 piktura të punuara nga nxënësit e shkollave nga Kosova dhe Shqipëria janë ekspozuar sot në hollin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, “Pjetër ...

Ngërthim i motiveve dhe imazheve të nduarnduarta

 Ekspozita si një tërësi ka paraqitur karakteristikat më parësore të çdo autori duke filluar nga koncepti stilistik e deri tek trajtimi përmbajtjesor të  imazheve artistike por ...

Pacolli i kërkon Kurtit zbulimin e pikturave në hollin e Kuvendit

Behgjet Pacolli, kryetar i Aleancës Kosova e Re, i ka kërkuar kryeministrit të Kosovës Albin Kurti zbulimin e pikturave që gjenden në hollin e Kuvendit të Kosovë...

Veprat e riprodhuara të piktorit italian Rafaello, ekspozohen në Muzeun Kombëtar

Është hapur sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës, ekspozita me 14 piktura “Raffaello portretist”.

(Foto) Hapet ekspozita ‘Thellësia’ e Elsa Hotit në Bibliotekën Kombëtare

Nxënësja e shkollës “International Maarif Schools of Kosova” në Prishtinë, Elsa Hoti ka hapur në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, ekspozitën personale të quajtur “...

Galeria Kombëtare prezanton punimet e artistit Brilant Milazimi - 'Arti në krantinë'

Galeria Kombëtare e Kosovës ka prezantuar një seri pikturash, vizatimesh e punime digjitale të krijuesit Brilant Milazimi.