Postet nga: pika kufitare

Instituti i Shëndetësisë Publike jep shifrat sa persona hynë në Kosovë për 45 ditë

Sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) në Kosovë kanë hyrë mbi 10 mijë qytetarë përmes rrugëve ajrore dhe ...

Vendkalimi kufitar me Malin e Zi pa ekipe mjekësore nga Komuna e Pejës

Vendkalimi kufitar Kullë lidh Republikën e Kosovës me atë të Malit të zi nuk ka ndonjë ekip mjekësor komunal në rast të paraqitjes së ndonjë rasti të ...

ZKA: Inspektorët në pikën kufitare në Prizren kanë marrë vetëm një mostër nga mishi i ngrirë

Inspektorët në pikën kufitare të Prizrenit kanë marrë vetëm një mostër nga mishi i ngrirë në kamion ndërsa sipas rregullores është dashur të merren tri ...

Nesër përurohet zgjerimi i hyrjes në pikën kufitare të Vërmicës

Ministria e Infrastukturës dhe Transportit ka njoftuar se nesër do të përurohet zgjerimi i hyrjes në pikën kufitare të Vërmicës.

Zëvendës-shefi i EULEX-it viziton pikën e re kufitare Kosovë-Serbi

Zëvendës-shefi i EULEX-it, Bernd Thran, ka vizituar dje pikë-kalimin e përbashkët kufitar të sapondërtuar në Mutivodë, bashkë me Këshilltarin Doganor për Menaxhimin ...

Enver Hoxhaj dhe Bujar Osmani vizitojnë pikën doganore në Stançiq

Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj ka vizituar sot pikën kufitare me Maqedoninë e Veriut, Stanqiq-Bellanoc, ku është takuar me zëvendëskryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani.

Rikthehen kontrollet e dyfishta në kufirin Kosovë- Shqipëri

Përpjekjet e shqiptarëve për të kërkuar azil në Bashkimi Europian duke kaluar përmes Kosovës, kanë shtyrë policinë të rikthejë kontrollet e dyfishta në Morinë. ...

Morinë, hapet pikë-kalimi i integruar Kosovë-Shqipëri

Pikë kalimi kufitar i revitalizuar ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, në Morinë hapet sot.