Postet nga: Pfizer-BioNTech

BE-ja njofton se ka siguruar 1.8 miliard doza të Pfizer/BioNTech

Liderët e Bashkimit Evropian, që po mbajnë një samit në Portugali, njoftuan se kanë siguruar 1.8 miliard doza të vaksinës kundër koronavirusit të kompanive Pfizer dhe BioNTech.

Interesim i lartë i punëtorëve shëndetësorë për ta marrë vaksinën Pfizer

Numër i lartë i punëtorëve shëndetësorë janë parë në Qendrën e Imunizimit “1Tetori” për ta marrë vaksinën Pfizer/BioNtech.

Fillon vaksinimi i stafit shëndetësor me Pfizer/BioNtech - FOTO

Nga sot stafi shëndetësor do të mund të vaksinohen me vaksinën Pfizer/BioNtech, vaksinë kundër coronavirusit.

BE siguron vaksina për 70% të të rriturve deri në korrik

Bashkimi Evropian do të sigurojë doza të mjaftueshme për të imunizuar 70 për qind të të rriturve deri në fund të korrikut, tha të premten shefja e Komisionit Evropian, ...

Në maj BE-ja fillon shpërndarjen e vaksinave në Ballkanin Perëndimor

 

Pfizer/BioNTech së shpejti në Kosovë, çka duhet të dini?

Mbi 100,000 doza të vaksinës Pfizer/BioNTech kundër koronavirusit pritet të arrijnë në Kosovë deri në fund të qershorit.

Kosova, në pritje të rreth 10 mijë dozave të vaksinës kundër COVID-19

Reth 10,000 doza të vaksinës kundër koronavirusit, të prodhuar nga kompania AstraZeneca dhe Universiteti i Oxfordit, pritet të arrijnë në Kosovë në ditët në vijim, konfirmoi për ...

Pfizer: Ende jemi në diskutime me Kosovën për furnizim me vaksina

Kompania Pfizer/BioNtech ende është në diskutime me Qeverinë në detyrë të Kosovës për furnizim me vaksina kundër koronavirusit.