Postet nga: Pfizer-BioNTech

Çfarë ndryshimi mund të sjellin 500 milionë doza?

Shtetet e Bashkuara u zotuan se do të blejnë dhe dhurojnë 500 milionë doza të vaksinës Pfizer/BioNTech kundër koronavirusit, në kohën kur vendet e varfra po luftojnë ...

Çfarë ndryshimi mund të sjellin 500 milionë doza?

 

Agjencia Evropiane e Barnave mbështet vaksinimin e adoleshentëve me vaksinën Pfizer/BioNTech

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) më 28 maj mori vendim për të lejuar përdorimin e vaksinës kundër koronavirusit të Pfizer/BioNTech për fëmijët nga 12 ...

EMA mbështet vaksinimin e adoleshentëve me vaksinën Pfizer/BioNTech

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) më 28 maj mori vendim për të lejuar përdorimin e vaksinës kundër koronavirusit të Pfizer/BioNTech për fëmijët nga 12 ...

Pfizer-BioNTech premton 2 miliardë doza për vendet e varfra

Partnerët amerikanë dhe gjermanë të vaksinës Pfizer-BioNTech premtuan një sasi prej 2 miliardë dozash të vaksinës së tyre për vendet me të ardhura të ulëta dhe ...

BE-ja njofton se ka siguruar 1.8 miliard doza të Pfizer/BioNTech

Liderët e Bashkimit Evropian, që po mbajnë një samit në Portugali, njoftuan se kanë siguruar 1.8 miliard doza të vaksinës kundër koronavirusit të kompanive Pfizer dhe BioNTech.

Interesim i lartë i punëtorëve shëndetësorë për ta marrë vaksinën Pfizer

Numër i lartë i punëtorëve shëndetësorë janë parë në Qendrën e Imunizimit “1Tetori” për ta marrë vaksinën Pfizer/BioNtech.

Fillon vaksinimi i stafit shëndetësor me Pfizer/BioNtech - FOTO

Nga sot stafi shëndetësor do të mund të vaksinohen me vaksinën Pfizer/BioNtech, vaksinë kundër coronavirusit.