Postet nga: petrol company

Petrol Company del me ofertë bombastike: Benzinë vetëm 1.70 Euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

 

Petrol Company sërish feston 1 Qershorin me fëmijët në Spitalin e Pediatrisë në Prishtinë

Si çdo Qershor tjetër edhe në këtë Qershor, Petrol Company u adresua te Spitali i Pediatrisë - Reparti i Hematoonkologjisë në Prishtinë, për të festuar me fë...

Sa familje ndihmoi Petrol Company

Mijëra qytetarë nga të gjitha komunat e Kosovës po vazhdojnë të fitojnë mijëra shpërblime të dhuruara nga kompania me humane për shitje me pakicë të ...

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

 

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve: Çmimet e derivateve janë në rritje ekstreme

Ngritja e çmimeve të derivateve në tregjet ndërkombëtare sipas kryetarit të Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, po del të ketë reflektuar edhe ...

Furnizohu më lirë, fito banesë dhe hy në garë për 27 shpërblime për muajin tetor në “Petrol Company”

Kompania më e madhe në vend për shitje me pakicë të derivateve në gjithë Kosovën “Petrol Company”, vetëm për këtë muaj ka vënë në ...

Petrol Company me zbritje prej -7 centëve në naftë dhe benzinë në këto pika

 

E vërteta për “Petrol Company”

Çmimet më të lira në treg, derivatet cilësore, por edhe humaniteti janë tri gjerat kryesore që “Petrol Company” e bëjnë të veçantë në fushën e tregtimit ...