Postet nga: petrol company

Dimri më i lehtë me Petrol Company - VIDEO

 

Petrol Company ulë çmimet në disa pika të saj: Diesel: 1.59 Euro dhe Benzinë: 1.32 Euro

Derisa kohët e fundit çmimet e derivateve janë rritur në vendin tonë,  Petrol Company vjen me zbritje.

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

 

Petrol Company mirëpret bashkëatdhetarët me çmime të lira në të gjitha pikat e saj

Krahas ditëve të nxehta, freskia vazhdon të gjendet në çdo pikë të Petrol Company.

6 cent zbritje në Petrol Company për festën e Kurban Bajramit

Kompania e derivateve Petrol Company edhe në këtë festë ofron zbritje, zbritja do të jetë me 8 dhe 9 Korrik për të gjithë klientët te antarësuar me Vip ...

Vetura të shumta në Petrol Company me rastin e uljes së çmimeve në Benzinë dhe Diesel

Edhe këtë herë si herëve të tjera, Petrol Company ka befasuar klientët duke zbritur çmimet në kohën e duhur, ku në tërë vendin çmimet e ...

Petrol Company del me ofertë bombastike: Benzinë vetëm 1.70 Euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

 

Petrol Company sërish feston 1 Qershorin me fëmijët në Spitalin e Pediatrisë në Prishtinë

Si çdo Qershor tjetër edhe në këtë Qershor, Petrol Company u adresua te Spitali i Pediatrisë - Reparti i Hematoonkologjisë në Prishtinë, për të festuar me fë...