Postet nga: petrit kryeziu

Edhe një i arrestuar për shitje të diplomave false

Është arrestuar edhe personi i pestë nën dyshimin për falsifikim dhe shitje të diplomave në operacionin e ndërmarrë nga Prokuroria e Prizrenit.

Dëshmitarja: ‘Burdushi’ na mashtroi duke na thënë se do ta shëronte familjaren tonë

Një dëshmitare ka dëshmuar në rigjykimin e Hysri Peqanit, i njohur në opinion si “Burdushi”.

Burdushi mbrohet në gjykatë, akuzon prokurorinë për gënjeshtra

Hysri Peqani, mjeku popullor i njohur edhe si “Burdushi”, ka dalur sot para gjykatës në seancën ku do të vendoset për masën e tij të sigurisë.

Prokuroria kërkon paraburgim për “Burdushin”

Prokuroria e Prizrenit ka paraqitur sot kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit për Hysri Peqanin, i njohur si “Burdushi”.

Petrit Kryeziu: Prokuroria në Prizren nuk hedh kallëzimet penale për sasi të vogël të drogës

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” këtë javë ka trajtuar temën për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë.

Dukja e Burdushit në seancën për konfirmimin e sekuestrimit të pasurisë së tij multimilionëshe

Mjeku popullor, Hysri Peqani, i njohur në publik me emrin ‘Burdushi’ është sjellë sot në Gjykatën Themelore të Prizrenit në seancën gjyqësore për shqyrtimin e konfirmimit ...

Prokuroria interviston të dëmtuar në rastin e Burdushit, pret edhe të tjerë

Prokuroria Themelore në Prizren po vazhdon të intervistojë dëshmitarë në cilësinë e të dëmtuarve në rastin e mjekut popullor, Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”.

'Burdushi' dyshohet edhe për fajde dhe ushtrim të paligjshëm të veprimtarisë

Petrit Kryeziu, prokurori i cili e ka udhëhequr bastisjen në shtëpinë e të dyshuarit Hysri Peqani - 'Burdushi', ka thënë se pas provave dhe gjësendeve të ...