Postet nga: perdhunim seksual

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë pune

Për 100 ditë punë, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Izmi Zeka, ka listuar rreth 30 takime dhe vizita të ndryshme. Ndër tjera ai ka thënë që ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri i ambientit, Bashkim Musliu thotë se është takuar vetëm një herë me ministren e tij, Albena Reshitaj dhe se ‘premtimin’ për ndarjen e përgjegjë...

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Rrustem Musa thotë se në janar të këtij viti është ngarkuar nga ministri që të udhëheqë edhe grupin që do të ...

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Në raportin e punës së 100 ditëve dorëzuar Kryeministrit, të hartuar në dy faqe, Gjergj Dedaj ka shkruar se në mënyrë që t’ia kursej kohën ...

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale

Vizitën në Katedralen “Nënë Tereza” për Pashkë, në të cilën thotë se u ka uruar qytetarëve festën, zëvendësministrja e Zhvillimit Rajonal, Magbule ...

Për lopët-fabrika dhe kuriozitete tjera nga raportet e zëvendësministrave

Në shkurt të vitit 2017, Ministria e Integrimeve Evropiane dërgoi një lajm për media në të cilin raportohej se zëvendësministrja e parë priti në takim zëvendë...