Postet nga: perdhunim seksual

Zëvendësministri që përdor Ë-të vend e pa vend

Zëvendësministri në Ministrinë e Shëndetësisë, Granit Abdullahu ka dorëzuar një raport 22 faqësh me plot gabime drejtshkrimore.

Ali Berisha e llogarit punë vizitën në Spitalin e Pejës

Zëvendësministri i Ministrisë së Shëndetësisë, Ali Berisha ka thënë se njëra ndër detyrat e tij ka qenë edhe përfaqësimi i Ministrisë ...

Zëvendësministri që bën gazetarin në raportin e tij, e citon veten

Zëvendësministri në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Besnik Hoti e ka marrë rolin e gazetarit dhe ka raportuar në veten e tretë te kryeministri.

Zëvendësministri lëvdohet tek Haradinaj për punën e antidrogës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Abduselami Shkodra ka raportuar se me tre vendime të ndryshme të ministrit të Punëve të Brendshme është emëruar koordinator nacional ...

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme raporton 29 vizita

Zëvendësministrja në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Rejhan Vuniqi ka raportuar edhe për punët dhe aktivitetet që i ka zhvilluar brenda MPJ-së.

Anton Berisha i ankohet Haradinajt, Behgjet Pacolli po e favorizon bashkëpartiaken

Zëvendësministri në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Anton Berisha i është ankuar kryeministrit Haradinaj se ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli i ka ndarë punë...

Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Isa Xhemajlaj ka raportuar te kryeministri se ka filluar punën në MPB një muaj pasi është emëruar si zëvendë...

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Besart Jashari ka thënë që ka qenë prezent në konferencën e ftuar nga kryeministri i Kosovë...