Postet nga: Pensionet

Në Bruksel diskutohen pensionet dhe kadastri, nuk ka përafrim të qëndrimeve

Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka njoftuar se sot me ndërmjetësim të Emisarit Special të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, delegacioni i Kosovë...

Rreth 2,400 pensionistë numëron 'Trepça', pensionistët paguhen 126 euro në muaj

Të dhënat deri në muajin shtator të 2020-ës, tregojnë se numri i përfituesve të pensionit të “Trepçës” është rreth 2 mijë e 400. Të punësuarit të cilë...

Qeveria: Nuk pati përafrim në Bruksel për pensionet dhe kadastrin

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se me ndërmjetësim të emisarit special të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, delegacioni i Kosovës, i prirë ...

Pensonistët nuk kanë nevojë të lajmërohen në zyrat e pensioneve

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Recica ka njoftuar se pensionistët nuk kanë nevojë të paraqiten në zyrat e pensioneve të lajmërohen deri në kalimin ...

Rastet sociale përfituan nga dy pagesa por jo dhe pensionistët

 

Lajm me rëndësi për pensionistët nga Ministria e Financave

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se nga sot, Thesari ka filluar me pagesën e skemave pensionale dhe sociale, pra një jave para kohës së rregullt, me që...

Kursimet pensionale të qytetarëve arrijnë rreth 2 miliardë euro

Kursimet pensionale të qytetarëve arritën në vlerën e rreth 2 miliardë euro, përderisa kthimet nga investimet në 2019-ën ishin 161 milionë euro.

Kursimet pensionale arrijnë në 1.91 miliard euro