Postet nga: Pekin 2022

Ekipi Olimpik i Kosovës kthehet sonte nga Pekini

Ekipi Olimpik i Kosovës që përfaqësohet nga Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri pritet që sonte të rikthehet në Kosovë, pas mbarimit të garave në Lojërat Olimpike ...

VIDEO - Skiatori Albin Tahri flet pas suksesit të jashtëzakonshëm në Lojërat Olimpike Dimërore

Albin Tahiri ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm në Lojërat Olimpike Dimërore që po mbahen në Pekin.

Albin Tahiri garon nesër, synon pozitën e 15-të

Skitari Albin Tahiri do të garojë nesër në disiplinën kombinim alpin. Kjo disiplinë përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi.

Flet Albin Tahiri pas garës në ‘Lojërat Olimpike Dimërore’

Skitari nga Kosova, Albin Tahiri sot gjatë ditës ka garuar në disiplinën e skijimit alpin në kuadër të “Lojërave Olimpike Dimërore” Pekin 2022.

Bashkëshortja e Valon Behramit, Lara Gut Behrami fiton medaljen e bronztë olimpike

Skitarja Lara Gut Behrami ka fituar medaljen e bronztë olimpike në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin.

Përfundon Olimpiada për Kiana Kryeziun, kjo është renditja përfundimtare

Skitarja Kiana Kryeziu ka përfunduar garat në Lojërat Olimpike Dimërore.

Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri zhvillojnë garat e para, këto janë rezultatet

Skitarët olimpikë, Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri, kanë zhvilluar garat e tyre në kuadër të Lojërave Olimpike në Pekin.

Para ceremonisë hapëse të Lojërave Olimpike, trajneri Pupovci rezulton pozitiv me COVID-19

Skitari Albin Tahiri do ta bartë i vetëm flamurin e Kosovës në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore "Pekin 2022".