Postet nga: pavarësia

Sesion shkencor në 15 -vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Institucionet shkencore historike në Prishtinë, Shkup e Tiranë, do të mbajnë një sesion shkencor me rastin e shënimit të 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Ambasada e SHBA-së: Kur kemi qëndrime i bëjmë përmes deklaratave, jo me ‘like’

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka reaguar lidhur me raportimet se kanë pëlqyer një Tweet ku flitej për tërheqje të njohjeve për Kosovë...

Në luftë, Ukraina sot shënon 31-vjetorin e pavarësisë

Ukraina po përgatitet për sulme të mundshme brutale sot kur shënon ditën e saj të pavarësisë dhe 31 vjet nga fundi i sundimit sovjetik.

A kishte paralajmërime për trazira më 17 shkurt 2008?

Në ditën e 17 shkurtit të vitit 2008, policia ishte përgatitur për shumë gjëra që mund të ndodhnin.

Koncert i përbashkët i ansambleve popullore në Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, "Shota" dhe Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve nga Shqipëria, organizojnë një koncert të përbashkët pë...

Orë letrare për shënimin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Unioni i Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë do të mbajë një orë letrare për shënimin e 14-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Federata e Boksit e Kosovës organizon turneun tradicional ndërkombëtar 'Pavarësia'

Federata e Boksit të Kosovës më datën 13 shkurt pritet të organizojë turneun tradicional ndërkombëtar “Pavarësia”.

28 Nëntori - ndër festat kryesore të qytetarëve të Kosovës

Sot, në mbarë botën shqiptarët shënojnë 28 Nëntorin, Festën e Flamurit, ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.