Postet nga: Pastrimi i Rrugëve

Në Mitrovicë lahen e fshihen rrugët e hiqen mbeturinat

Një aksion për larjen e asfaltit dhe heqjen e mbeturinave është ndërmarrë sot në Mitrovicë.

Komuna e Gjilanit nis largimin deponive të egra

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Gjilan njofton se  ka filluar sot largimin e deponive të egra në territorin e kësaj komune.

Prishtinë - Masat ndaj COVID-19, dezinfektohen rrugët e hapësirat publike për herë të dytë

Në Prishtinë ka filluar sot dezinfektimi për herë të dytë i rrugëve dhe hapësirave publike, si masë mbrojtëse ndaj coronavirusit. Komuna e Prishtinës në një ...

Masat ndaj coronavirusit - Komunat nuk kanë kapacitete për dezinfektimin e rrugëve nëpër fshatra

Pas përhapjes së coronavirusit edhe në Kosovë, pothuajse të gjitha komunat kanë bërë pastrimin, dezinfektimin e rrugëve, trotuareve dhe objekteve institucionale.

FOTO dhe VIDEO- Vitia në karantinë, policia ruan kufijtë dhe rrugët pastrohen

Komuna e Vitisë sot ka vazhduar me masat parandaluese të virusit COVID-19.

Dhënia me koncesion nuk e shpëton ‘Rrugën e Kombit’ nga bllokimi në dimër

Makinat e tonazhit të rëndë dhe mjete të tjera u bllokuan në rrugën Milot-Morinë si pasojë e dëborës edhe pse paguajnë rreth 22.5 euro për çdo ...

Pal Lekaj Paguan Facebook-un për të Treguar se po Pastrohen Rrugët

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka shpenzuar para vetëm për të treguar se ministria që ai drejton është duke u përkujdesur për pastrimin e rrugë...

Shkeljet Ligjore që Rrezikuan Jetën e Qytetarëve

Komuna e Ferizajt ka qenë fatlume gjatë këtij dimri për shkak të reshjeve të pakta të borës. Ajo e ka kaluar dimrin pa pasur kompani të angazhuar ...