Postet nga: parku i aventurave

Parku i Aventurave do të zhvendoset te Pylli i Arinjve

Nënkryetarja e Prishtinës, Donjeta Sahatçiu, ka thënë se Parku i Aventurave, i planifikuar fillimisht për t'u ndërtuar në Parkun e Gërmisë, do të ...

Gjykata Supreme lë në fuqi vendimin për pezullim të projektit ‘Parku i Aventurave’ në Gërmi

Gjykata Supreme ka vendosur që të lë në fuqi vendimin për pezullimin e projektit të “Parkut të Aventurave” në Gërmi, deri në vendimin përfundimtar për rastin.

Komuna e Prishtinës në pritje të Gjykatës Supreme për Parkun e Aventurave në Gërmi

Komuna e Prishtinës është duke pritur vendimin e Gjykatës Supreme për të proceduar tutje me projektin për Parkun e Aventurave që ishte destinuar të bëhet ...

Berisha: Nuk do lejojmë që të pritet ndonjë dru për 'Parkun e Aventurave'

Adrian Berisha, drejtor i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se nuk do lejojnë që të pritet ndonjë dru gjatë punimeve për 'Parkun e ...

Pëllumb Gjinolli: 'Parku i Aventurave' nuk ka ndikim në mjedis dhe nuk nevojitet diskutim publik

Inxhinieri i mjedisit, Pëllumb Gjinolli, ka thënë se ndërtimi i 'Parkut të Aventurave' në Gërmi nuk ka ndikim në mjedis.

Adrian Berisha për 'Parkun e Aventurave' në Gërmi: Fokus - zhvillimi i turizmit

Drejtori i Kulturës në Komunën e Prishtinës, Adrian Berisha ka thënë se projekti për 'Parkun e Aventurave' në Gërmi ka fokus turizmin.

'Parku i Aventurave' në Gërmi - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po ndiqni debatin e dytë kushtuar 'Parkut të Aventurave' që po synohet të ndërtohet në Gërmi.

Zymi: Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit është në kundërshtim me atë çka thotë Instituti i Natyrës

Flutra Zymi nga organizata "Qytetarët Aktivë", ka thënë se vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit (AMMK), në lidhje me projektin e ‘Parkut të aventurave’ në Gë...