Postet nga: Parkingu nëntokësor

Arsyetimi i Përparim Ramës për ngritjen e çmimeve në parkingun nëntokësor

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se arsyeja se përse u pajtua që të ngriten çmimet në parkingun nëntokësor te kampusi i Universitetit të ...

Dilemat ‘mbitokësore’ për parkingun nëntokësor

Çmimi më i lirë për parkim ishte kriteri përcaktues për përzgjedhjen e konsorciumit “Parking Center” për ndërtimin e parkingut nëntokësor në qendë...

Ky është arsyetimi i Komunës së Prishtinës për çmimet e larta për parkingun nëntokësor

Komuna e Prishtinës përmes një komunikate për media është deklaruar pas reagimeve për çmimet e larta që do të aplikohen në parkingun nëntokësor.

Parkingu nëntokësor në Prishtinë – Zogaj jep detajet e projektit dhe tregon sa do të jetë çmimorja

Parkingu nëntokësor te Fakulteti Filologjik në Prishtinë pritet të funksionalizohet këtë muaj, pasi punimet janë në përfundim.

Parkingu nëntokësor pritet të hapet në fund të nëntorit

Projekti i nisur dy vite më parë për ndërtimin e parkingut nëntokësor te Fakulteti Filologjik i UP-së në kryeqytet, pritet të hapet në fund të muajit ...

Komuna e Prishtinës i jep 3 muaj afat shtesë kompanisë për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor

Afati për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor tek Fakulteti Filologjik në kryeqytet ka qenë muaji gusht. Por, Komuna e Prishtinës i ka dhë...

Punimet për parkingun nëntokësor pritet të përfundojnë në fund të këtij viti

Punimet për parkingun nëntokësor te Fakulteti Filologjik në Prishtinë pritet të marrin fund brenda këtij viti.

FOTO: Shembet rruga tek Fakulteti i Filologjisë

Një pjesë e rrugës tek Fakulteti i Filologjisë ka nisur të shembet. Nuk dihet nëse kjo ka të bëjë me ndërtimin e parkingut nëntokësor, ...