Postet nga: parada e krenarisë

Prishtinë, mbahet 'Parada Krenarisë'

Në Prishtinë sot (10.10.2019) u mbajt parade e tretë e krenarisë e organizuar nga komuniteti LGBTI.

Mbahet sot Parada e Krenarisë me moton ‘Për kon t’rreh zemra’

Për të tretën herë, në Kosovë sot do të organizohet “Parada e Krenarisë”

Nesër organizohet Parada e Krenarisë

Për herë të tretë në Kosovë do të organizohet “ Parada e Krenarisë’’.

Nis në Prishtinë ‘Java e Krenarisë’

Është hapur sot zyrtarisht “Java e Krenarisë” në Kosovë për herë të tretë me moton “Për kon t’rreh zemra”.

Fatmir Limaj tregon a do të marrë pjesë në Paradën e Krenarisë

Kandidati për kryeministër nga koalicioni NISMA-AKR-PD nuk ka premtuar pjesëmarrje në Paradën e Krenarisë.

Vjosa Osmani tregon nëse do të marrë pjesë në Paradën e Krenarisë

Kandidatja e LDK-së për kryeministre është zotuar për pjesëmarrje në Paradën e Krenarisë nëse gjendet në Kosovë.

Në Sarajevë u mbajt Parada e parë e Krenarisë

Qindra aktivistë të komunitetit LGBT dhe mbështetës të tyre, kanë marshuar në qytetin e Sarajevës, në Paradën e parë të Krenarisë së këtij komuniteti, që ...

Parada e Krenarisë mbahet në Shkup

Në Shkup të Maqedonisë së Veriut u mbajt Parada e parë e Krenarisë. Pjesëtarët e komunitetit LGBTI dhe mbështetësit e tyre marshuan në rrugët e ...