Postet nga: para të falsifikuara

Zyrtari i një banke raporton në polici se për tre muaj u deponuan mbi 2 mijë euro të falsifikuara

Një zyrtar i një banke në Prishtinë dje me 01.03.2024 ka raportuar në polici, se për tre muaj në bankë janë deponuar kartëmonedha dhe monedha të ndryshme në vlerë 2 ...

Kapen me mbi 24 mijë euro që dyshohet të jenë të falsifikuara - arrestohen katër shtetas të Shqipërisë në Prizren

Policia e Kosovës me urdhër të Prokurorisë Speciale ka kontrolluar veturat në rajonin e Prizrenit.

U deponuan mbi 2600 euro që dyshohet se janë të falsifikuara, rasti po hetohet

Një rast i falsifikimit të parasë është regjistruar nga Policia e Kosovës në Fushë Kosovë.

Gjakovë, raportohet se një person deponoi 500 euro false

Një person në Gjakovë ka raportuar në Policinë e Kosovës se një klient kishte deponuar një kartëmonedhë me vlerë 500 euro.

Prishtinë, raportohen mbi 550 euro të falsifikuara

Një ankuese ka raportuar në Policinë e Kosovës një rast të falsifikimit të parasë në Prishtinë.

Suharekë, konfiskohen më shumë se 400 euro që dyshohet se janë falsifikuar

Më 5 dhjetor 2023, Policia e Kosovës ka pranuar një ankesë nga një grua lidhur me një rast të falsifikimit të parave.

Publikuan video për shitjen e parave false, arrestohen pesë persona në Viti

Pesë persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës pasi të njëjtit kishin publikuar video në rrjetin social ‘TikTok’, për shitjen e parave të falsifikuara.

Ferizaj, një i dyshuar tentoi të paguajë me para të falsifikuara

Një burrë është shoqëruar në stacionin policor në Ferizaj pasi që kishte tentuar që të bëjë pagesë me monedha të falsifikuara.