Postet nga: para false

Ankuesja raporton 200 euro të falsifikuara

Ankuesja (grua) ka raportuar se derisa kishte qenë duke punuar në një qendër tregtare kishte pranuar një monedhë prej 200 euro që dyshohet të kenë qenë të falsifikuara.

Bleu gjëra ushqimore, tentoi t’i paguajë me para false

Një arkëtare në një market në komunën e Fushë Kosovës ka raportuar se një burrë ka tentuar të paguajë me para të falsifikuara.

Policia kap dy të dyshuar me mijëra euro, dollar e lira turke false

Policia e Kosovës njofton se dy shtetas të huaj kanë tentuar të mashtrojnë pronarët e dy këmbimoreve në Prishtinë, duke tentuar të këmbejnë kartëmonedha të ...

Bullgaria konfiskon para false në vlerë prej 14.3 milionë dollarësh

Autoritetet bullgare kanë bastisur një dyqan ku dyshohej se prodhoheshin para false. Gjatë këtij aksioni, janë konfiskuar kartëmonedha false euro dhe dollarë në vlerë prej mbi 14,3 milionë dollarë...

Prizrenasi dënohet me burg, u kap me 100 mijë euro false, armë dhe municion

Ersun Maloku, pranoi fajësinë për akuzat që i ngarkoheshin nga Prokuroria për veprat penale të mbajtjes në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve ...

Prizren, Prokuroria sekuestroi 229 mijë euro të falsifikuara

Prokuroria Themelore në Prizren, në bazë të informacioneve dhe dëshmive të arsyeshme, si dhe, në bashkëpunim dhe koordinim me Policinë e Kosovës, kanë realizuar bastisje në një ...

Prishtinë, paguan naftën me para të falsifikuara dhe ikën në drejtim të panjohur

Tri raste të deponimit-pagesës me para false janë raportuar dje në policinë e Kosovës në Regjionin e Prishtinë.

Mitrovicë, arrestohen për falsifikim të parasë

Dy persona të dyshuar janë arrestuar për falsifikim të parasë.