Postet nga: Paqen dhe Sigurinë (

Osmani pret që heqja e vizave të ndodh deri në dhjetor, duke mos u kushtëzuar me ETIAS

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pret që heqja e vizave të ndodh deri në dhjetor, duke mos u kushtëzuar me ETIAS - Sistem evropian për autorizim dhe ...

Presidentja Osmani nderon me Medaljen Presidenciale gratë e Ukrainës për kontribut në mbrojtjen e vlerave të lirisë dhe demokracisë

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në kuadër të Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, i cili po mbahet me iniciativë të saj, ka dekoruar ...

Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë me 126 folës nga 33 shtete, 6 kontinente dhe mbi 400 pjesëmarrës

 

Sekretari Blinken në Forumin për Gratë, Paqen dhe Sigurinë: Sekretarja Albright e kishte përzemër popullin e Kosovës dhe fuqizimin e grave

Në hapje të edicionit të parë të Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, i cili fillon punimet sot në Prishtinë, dhe i cili mbahet me iniciativë të Presidentes së ...

Me iniciativë të Presidentes Osmani në Prishtinë mbahet Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Me iniciativë të Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, më 22-23 tetor, në Prishtinë i zhvillon punimet Forumi Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, ...

Presidentja Osmani hap Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

“E ardhmja e Kosovës do të jetë një ardhme e mirë për çdo vajzë dhe çdo grua”, kështu tha në fjalën e saj hyrëse presidentja ...

Sekretari Blinken do të bëjë video adresim në hapje të Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Presidenca e Republikës së Kosovës ka njoftuar se në Forumin për Gratë, Paqen dhe Sigurinë do të ketë një video adresim të veçantë nga Sekretari i ...

Presidenca merr 35 vetura me qira për delegacionet e huaja që vijnë në Forumin për gratë, paqen dhe sigurinë

Për edicionin e parë në Kosovë, të Forumit për gratë, paqen dhe sigurinë, Presidenca ka nënshkruar kontratë për marrjen me qira të veturave për delegacionet ...