Postet nga: pal gruda

Dëshmitari: Në emër të detyrimit të akuzuarit Asdren Mekaj i janë paguar rreth 400 mijë euro

Zef Gruda, babai i të dëmtuarit Pal Gruda, gjatë deklarimit të tij në Gjykatë ka thënë se Pali i ka dhënë të akuzuarit Asdren Mekaj rreth 400 mijë ...

Gjykimi për detyrim, dëshmitari: Kam takuar nënën – gjyqtare dhe babanë - avokat të të akuzuarit

Asdren Mekaj është ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit për t’u përballuar me aktakuzën e Prokurorisë Speciale.

Gjykimi ndaj djalit të gjyqtares, dëshmitari: Djali im ka qenë vazhdimisht i kërcënuar nga Asdren Mekaj

 

I dëmtuari në gjykimin për detyrim: Vazhdimisht kam qenë i detyruar t’i bindem Asdren Mekajt

Gjykimi ndaj Asdren Mekaj, i cili nga Prokuroria Speciale po akuzohet për veprën penale të detyrimit, ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit.

Gjykimi për detyrim, dëshmitari merret në pyetje për 4 orë nga avokati i të akuzuarit

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca në rastin e Asdren Mekajt, të cilin Prokuroria Speciale po e akuzon për detyrim.

Gjykimi ndaj Asdren Mekajt, ndërrohet trupi gjykues

Trupi gjykues në rastin e Asdren Mekajt, i akuzuar për veprën penale të detyrimit, të kryer në vazhdim, është ndërruar saktësisht një vit pasi ka filluar ...

Gjykata e dënon avokatin Tomë Gashi

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar avokatin Tomë Gashi me gjobë në shumën prej 500 eurosh.

Gjyqtari- Tomë Gashit: Avokat, të lutem të jesh më serioz!

Edhe seanca e sotme e gjykimit të grupit të Tunë Kqirajt për fajde dhe vepra të tjera të rënda penale u përshkua me përplasje mes prokurores ...