Postet nga: pakoja emergjente

Në listën e MKRS-së për mbështetje të projekteve të OJQ-ve, i njëjti projekt rezulton i përkrahur financiarisht dy herë

Paqartësi ka ngjallur Lista përfundimtare e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje të projekteve kulturore të OJQ-ve, në fushën e kulturës ...

Mbi 700 projekte kulturore kërkojnë mbështetje nga Fondi i pakos së ringjalljes ekonomike

Mbi 700 projekte kulturore të OJQ-ve dhe individëve kanë aplikuar në thirrjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje financiare të projekteve kulturore dhe të ...

Ministria Kulturës me standarde të dyfishta për mbështetje të artistëve

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit po përdor standarde të dyfishta kur është në pyetje alokimi i mjeteve për projektet e artistëve që janë mbështetur ...

Qeveria aprovon pjesën e dytë të ndihmës financiare për kulturë, rini dhe sport

Qeveria e Kosovës ka aprovuar sot pjesën e dytë të shumës prej 2,500,000.00 eurove nga pakoja emergjente për rimëkëmbje ekonomike, dedikuar kulturës, rinisë dhe ...

Zyrtarizohet marrëveshja për ndarjen e fondit të pandemisë, përfitojnë 38 federata sportive

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti bashkë me Ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, mori sot pjesë në ceremoninë e ndarjes së marrëveshjeve ...

Protestojnë punëtorët teknikë të Spitalit të Prizrenit

Punëtorët teknikë të Spitalit Regjional të Prizrenit sot kanë protestuar para objektit ku ata punojnë.

Punëtorët teknikë të QKMF-së në Gjilan paralajmërojnë bojkot

Punëtorët teknikë të Qendrës kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjilan sot kanë protestuar para objektit ku ata punojnë .

Dy muaj pasi u largua nga puna pronari i kompanisë i kërkon punëtorit 170 eurot e Pakos Emergjente

Egzon A., ish-punëtor në ndërmarrjen “Swiss Group Shpk” në Livagje të Qagllavicës, i cili posedonte kontratë pune nga kompania në fjalë deri më datën 31 dhjetor 2020, është ...