Postet nga: pakoja emergjente fiskale

MF: Mesazhi i sotëm për përfitim nga Pakoja Emergjente është mashtrim

Ministria e Financave përmes një njoftimi për media ka përgënjeshtruar një mesazh që sipas tyre është shpërndarë sot kinse për përfitim nga Pakoja ...

Kompania “Pastrimi” proteston sot para Qeverisë së Kosovës

 

Sfida e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë

Rimëkëmbja ekonomike pas përfundimit të pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi, do të jetë sfidë për Kosovën, kur merren parasysh dëmet e paraqitura në nivel ...

Stafi teknik dhe administrata e Urgjencës në Pejë mbesin jashtë pakos në vlerë prej 300 eurove

Qeveria e Kosovës ka ndarë për dy muaj nga 300 euro shtesë për punëtorët shëndetësorë në Kosovë, atyre të policisë dhe zjarrfikësve.

ATK kontrolle për punëtorë pa kontrata

Aksione të shumta janë duke u ndërmarrë nga Administrata Tatimore e Kosovës për verifikimin e kontratave të punës për punonjësit e sektorit privat.

Punonjësit e pastrimit në protestë, u lanë jashtë Pakos Emergjente

 

Fillon ekzekutimi i rrogave për punëtorët e sektorit privat

Ministria e Financave dhe Transfereve ka bërë të ditur se sot Thesari i Kosovës ka urdhëruar ekzekutimin e pagesave sipas vendimit të Qeverisë për pakon emergjente 31/2020, ...

Coronavirusi ‘zbut’ papunësinë, regjistrohen 6,582 punëtorë

Pako emergjente fiskale e miratuar nga Qeveria e Kosovës me qëllim që t`u dalë në ndihmë bizneseve dhe të punësuarve në sektorin privat ka ulur edhe ...