Postet nga: pako e rimekembjes ekonomike

Të premtuara para 5 muajve, qytetarët që humbën punën gjatë pandemisë ende nuk i kanë marrë ndihmat e shtetit

Me 16 janar të këtij viti, Qeveria që në atë kohë udhëhiqej nga Avdullah Hoti, kishte miratuar Programin e Rimëkëmbjes Ekonomike, në vlerë totale prej 222 milionë eurove.

Shefi i BE-së në Kosovë: E mbështes vendimin e ministrit Murati për publikim të listës së përfitueseve nga pako e rimëkëmbjes

Kryetari i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, ka përkrahur publikimin e listës së bizneseve që përfituan nga pakoja e rimëkëmbjes ekononike ...

Hykmete Bajrami: Në mungesë të argumenteve për shtesat e pensionistëve, vëmendja u zhvendos diku tjetër

Ish ministrja e Financave dhe Transfereve nga radhët e LDK-së, Hykmete Bajrami, ka reaguar lidhur me publikimin e listave të bizneseve që përfituan nga Pakoja e rimëkë...

Ministri Murati publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga Pakoja e rimëkëmbjes e Qeverisë Hoti

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka publikuar listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pakoja prej 60 milionë eurove, e cila u shpë...

Pa punë e pa ndihma nga shteti, ende asnjë cent për qytetarët që humbën punën si pasojë e COVID19

Më 16 janar të këtij viti Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Programin e Rimëkëmbjes Ekonomike, në vlerë prej 222 milionë eurove.

Kosova ka nevojë që pakoja e rimëkëmbjes të rritet

Qytetarët e Kosovës dhe ekonomia e saj janë goditur rëndë nga pandemia. Mungesa e konsensusit politikë kanë parandaluar një reagim të fortë institucional në përballje me ...

MF njofton për ekzekutimin e një pjese të pagesave të Pakos së Rimëkëmbjes

 

A është 'gjallë' propozimi i AAK-së që secilit qytetar t'i jepen 100 euro?

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në kohën kur ishte opozitë gjatë Qeverisë Kurti, përkatësisht në muajin prill, kishte propozuar që secili qytetar i ...