Postet nga: Pajisje

'Huawei' prezanton pajisje të reja

Huawei zbuloi një numër produktesh të reja në ngjarjen e kësaj jave në Stamboll, duke përfshirë një telefon të ri inteligjent të palosshëm, laptopë të rinj, ...

Sekuestrohen 30 pajisje për prodhimin e kriptovalutave në Shkabaj të Prishtinës

Policia e Kosovës ka realizuar një operacion bastisjeje me ç’ rast janë gjetur dhe sekuestruar katër riga me gjithsej 30 pajisje për prodhimin e kriptovalutave.

Auditori: Presidenca pagoi mbi 2 mijë euro përtej vlerës së kontraktuar për pajisje kundër COVID-19

Zyra e Presidentit gjatë vitit 2020 kishte realizuar pagesa shtesë prej 2,276 euro për furnizimin me pajisje mbrojtëse për COVID-19.

Nevoja për rritjen e numrit të pajisjeve të teknologjisë informative në gjimnazin "Hivzi Sylejmani" në Fushë Kosovë

Pandemia ka vendosur para një akti të kryer përdorimin e pajisjeve teknologjike prej të gjithë mësimdhënësve, edhe nëse ata në të kaluarën nuk kanë ...

Një mënyrë e re për vizitat e syve nga shtëpia (VIDEO)

Ka njerëz që mund ta zvarrisin vizitën tek mjeku i syve, por një kompani ka identifikuar një metodë që pacientët ta bëjnë vetë në shtëpi ...

Bau i kursyeshëm, ti marakli i kopshtit!

 

BE i dhuron Departamentit të Kufirit të Policisë pajisje mbrojtëse ndaj COVID-19

Departamenti Kufitar i Policisë së Kosovës ka marrë 14,415 copë pajisje mbrojtëse personale kundër COVID-19, për të adresuar sfidat e pandemive midis komunitetit të migrantëve dhe ...