Postet nga: pagesat

Disa punëtorë të Postës morën vetëm gjysmën e rrogës

Disa punëtorëve të Postës së Kosovës sot u ka dalë vetëm 50% e pagës.

Hekuran Murati: Kemi ekzekutuar pagesat e shtesave të fëmijëve për 86 mijë përfitues

Pagesa e shtesave për fëmijë është ekzekutuar, kështu ka bërë të ditur ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Vuçiq pret që autoritetet e Kosovës të provojnë “ta marrin” nënstacionin e Valaçit

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë më 5 nëntor se pret që autoritetet e Kosovës së shpejti do të provojnë të marrin në kontroll nënstacionin ...

MPMS pagoi mbi 1 milion euro pensione të dyfishta për personat e njëjtë

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në vitin 2020 ka kryer pagesa në vlerë prej 1 milion e 88 mijë e 40 euro për përfitues të cilët gëzojnë ...

MPMS më 2020 u ndau pensione të vdekurve, me vlerë mbi 100 mijë euro

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka ndarë pensione për persona të vdekur, pasi këta të fundit nuk ka i larguar nga listat e pagesave.

Borxhet e paguara të qytetarëve, ujësjellësi i regjistroi si pagesa të pa identifikuara

Borxhet në shumë 672,890 euro, nuk u janë zbritur konsumatorëve për obligimet e paguara ndaj ndërmarrjes KRU Prishtina.

Putin u kërkon evropianëve të paguajnë me euro, jo dollarë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, iu bëri thirrje të premten vendeve evropiane që kur të blejnë gazin rus të paguajnë në euro dhe jo dollarë amerikan.

Trusti tregon kur transferohen pagesat e para të 10 përqindëshit

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka bërë të ditur se për aplikimet e para të qytetarëve për tërheqjen e 10 përqindëshit, pagesat ...