Postet nga: Pagat

Votimi për Rritjen e Pagave Bllokon Kuvendin

Kuvendi i Republikës së Kosovës shkoi në pauzë për shkak se pozita dhe opozita nuk ishin njëzëri për të votuar rekomandimet e dhëna ...

Prokuroria Speciale në Grevë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës e ka nisur sot një grevë një orëshe. Greva është mbajtur nga ora 9 deri në ora 10. E njëjta grevë do ...

Miratohet Koncept-Dokumenti për Pagat

Në mbledhjen e qeverisë u miratua koncept-dokumenti për pagat qwë realizohen nga buxheti i Kosovës

Albulena Haxhiu: Rreth 50 Punëtorë të Kuvendit Rrezikojnë të Mbesin të Papunë

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje Albulena Haxhiu përmes një postimi në Facebook ka treguar se rreth 50 punëtorë që mirëmbajnë Kuvendin rrezikojnë të mbetën të papunë ...

Haradinaj: Më Dhimbset Nëse Bie Vendimi për Rritje Pagash

Haradinaj deklaroi në interpelancën për vendimin e tij për rritje pagash se i dhimbset nëse bie ky vendim, jo për vete, por për gjyqtarë...

Yagcilar: Ligji për Pagat i Shkon Kuvendit në Qershor

Ministri i Administratës Publike Mahir Yagcilar tha se në Kosovë nuk ka një ligj për pagat për ata që përfitojnë nga buxheti i shtetit.

Bartet në Seancën Tjetër Interpelanca e Haradinajt për Pagat

Interpelanca në të cilën Kryeministri Ramush Haradinaj është ftuar nga LDK e Vetëvendosje pas vendimit për rritje pagash është bartur në seancën e ardhshme.

Pezullohet Rritja e Pagës së Kryeministrit Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka quajtur vendimin e Agjencisë Kundër Korrupsionit për pagat të ndikuar politikisht.