Postet nga: pagat ne sektorin publik

Paga e ambasadorit dhe anëtarëve të shërbimit të jashtëm me koeficientin e ri

Qeveria e Kosovës ka publikuar sot vlerën e koeficientit për pagat në sektorin publik në vend. Siç njoftoi shefi i ekzekutivit Albin Kurti, ai do të jetë 105 ...

Kryeministri Kurti: Me sistem të ri të pagave ka barazi dhe ndershmëri në mes të kategorive

Kryeministri Albin Kurti përmes një postimi në “Facebook” ka thënë se me sistem të ri të pagave dhe vlera të reja nuk do të ketë më stagnim të ...

Presidentja Osmani dekreton Ligjin për paga në sektorin publik

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, e ka dekretuar sot shpalljen e Ligjit për Pagat në Sektorin Publik.

Draftligji për paga i miratuar në Qeveri parasheh që ky ligj të hyjë në fuqi një muaj pas publikimit në Gazetën Zyrtare

Drafti i Ligjit për paga në sektorin publik, i miratuar javën në kaluar në Qeveri, parasheh që ky ligj të hyjë në fuqi një muaj pas publikimit në ...

Qeveria miraton Projektligjin për paga në sektorin publik

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot Projektligjin për paga në sektorin publik.

Auditori identifikon mangësi në sistemin e menaxhimit të 83 mijë pagave në sektorin publik

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se procesi i ekzekutimit të pagave si dhe sistemi që menaxhon këtë proces ka nevojë për përmirësim, me ...

Kuvendi vazhdon nesër debatin për pagat në sektorin publik

Nesër në ora 14:00 deputetët e Kuvendit të Kosovës pritet të zhvillojnë debatin parlamentar në lidhje me pagat në sektorin publik.

Haradinaj: Qeveria për herë të parë pas 8 vitesh po merret me pagat minimale

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në seancën ku po diskutohet për pagën minimale të Kosovës, tha se Qeveria e tij për herë të parë ...