Postet nga: paga

Partitë parlamentare nuk tregojnë se ku saktësisht i çuan rreth 2 milionë euro

1 milion e 791 mijë e 483 euro e 85 centë i kanë shpenzuar partitë politike parlamentare: Lëvizja Vetëvendosje, Partia Demokratike e Kosovës, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca pë...

Stafi civil dhe politik i Kuvendit marrin shtesën prej 600 eurosh që ua kishte "bllokuar" Thesari

Një shtesë prej 600 eurosh neto, apo 701 eurosh bruto, që ishte vendosur t’u ndahej të gjithë zyrtarëve të stafit civil dhe këshilltarëve politik të Kuvendit të Kosovë...

Kushtetuesja vërteton shkeljet e Supremes për mosgjykim të drejtë në rastin e aktorit të Teatrit Kombëtar

Gjykata Kushtetuese ka vendosur lidhur me rastin e parashtruar nga aktori Naim Berisha, për vlerësimin e kushtetutshmërisë së Aktgjykimit të 23.11.2022 të Gjykatës Supreme.

Punëtorë teknik të shkollave e kujdesit parësor shëndetësorë në Prishtinë njoftojnë për protestë për rritje të pagave

Punëtorë teknik të Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe disa shkollave në Prishtinë do protestojnë të martën para Komunës së Prishtinës më kërkesën pë...

Skandali i pagave në disa komuna, edukatoret me paga më të larta se sa u takojnë

Për 6 muaj me radhë, edukatorët në Gjilan kanë marrë paga më të larta se sa që i takojnë me ligj, deri në gusht të këtij viti, derisa ...

Punëtorët e Trepçës ende nuk i kanë marrë pagat e muajit korrik

Ndonëse data është 16 gusht, punëtorëve të Ndërmarrjes Publike “Trepça” ende nuk i kanë marrë pagat e muajit korrik.

125 mijë euro paga për 10 deputetët serbë që shkuan veç një ditë në Kuvend

Që kur u betuan në nëntor të vitit të kaluar, dhjetë deputetët e rinj serbë kanë marrë pjesë vetëm edhe në një seancë tjetër në muajin ...

Kurti: Përfitimet për veteranët nuk nënkuptojnë pagë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë të shtunën se mbështet dhënien e sa më shumë përfitimeve për veteranët e luftës ...