Postet nga: paga minimale

Paga minimale shkakton polemika PDK - NISMA

Në tentimin e dytë të votimit, propozimi i PSD-së në lidhje me mos-caktimin dhe rritjen e pagës minimale në Kuvendin e Kosovës ka marrë dritën jeshile.

PSD me peticion për rritjen e pagës minimale

Partia Socialdemokrate e Kosovës (PSD) ka nisur një peticion për ngritjen e pagës minimale në Kosovë.

Rritja e pagës minimale sfidon sektorin privat

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që paga minimale në Kosovë të jetë 300 euro në muaj dhe jo 250 sa është ...

Deputeti i PSD-së Visar Ymeri: Paga minimale duhet të rritet menjëherë

Deputeti i PSD-së, Visar Ymeri kërkon që paga minimale në Kosovë të rritet menjëherë.

Haradinaj: Qeveria për herë të parë pas 8 vitesh po merret me pagat minimale

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në seancën ku po diskutohet për pagën minimale të Kosovës, tha se Qeveria e tij për herë të parë ...

Kadaj Bujupi: Kemi premtuar se do të rriten pagat edhe në sektorin privat

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj Bujupi tha se që në ditën kur ka kaluar ligji për paga, rrjedhimisht në ditën kur janë rritur pagat në sektorin publik, ...

Haradinaj kërkon të rritet paga minimale në Kosovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka njoftuar se së shpejti do të filloj diskutimi për rritjen e pagës minimale në vend. Sipas tij, rritja ...

Interpelanca për pagën minimale, pas dy javësh

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar kërkesën për interpelancë në Kuvendin e Kosovës ku do të diskutohet lidhur me pagën minimale, e cila është më e ...