Postet nga: Pacientët

Rritet numri i të spitalizuarve me COVID-19 në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar, se ka shënuar rritje numri i pacientëve të spitalizuar me COVID-19, në kuadër të klinikave të ...

Në Emergjencë po trajtohen disa pacientë për shkak të lëndimeve në aksidente, mjeku kujdestar tregon gjendjen e tyre

Gjatë ditës së sotme vetëm në regjionin e Prishtinës brenda një periudhe të shkurtë kohore janë shkaktuar disa aksidente ndërsa personat që kanë marrë lëndime ...

Bredhja nëpër spitale të huaja për të kërkuar shërim

Që nga 14 shkurti i këtij viti, Safet Bytyçi nga fshati Nishor i Suharekës - komunë në pjesën jugore të Kosovës - është duke e trajtuar ...

Gjendja e pacientëve me COVID-19 në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës(ShSKUK), ka njoftuar se pesë pacientë të konfirmuar me COVID-19, janë duke u trajtuar në kuadër të klinikave dhe spitaleve ...

ShSKUK: Shtatë pacientë me COVID-19 janë me oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në këtë institucion shëndetësor po trajtohen 11 pacientë nga COVID-19, kurse në spitalet e pë...

ShSKUK: 171 pacientë të spitalizuar me COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univeristar të Kosovës, 171 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, prej tyre 166  të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 5 të negativizuar, thuhet në njoftimin e ShSKUK-së.

ShSKUK: 232 pacientë janë në trajtim nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës trajtim mjekësor po marrin 232 pacientë, 219 janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 9 të negativizuar dhe 4 të tjerë të pakonfirmuar.

Gjendja e pacientëve me COVID-19 në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës janë të shtrirë 213 pacientë, të gjithë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë.