Postet nga: Pacientët

Pacientëve në Rumani dyshohet se iu vunë pajisje kardiake të të vdekurve

Një mjek rumun është arrestuar nën akuzat se ka mbledhur ilegalisht qindra pajisje për stimulim të ritmit të zemrës (pacemaker) dhe defibrilatorë nga kufomat, dhe i ka ...

“Çfarëdo ankese që bën... pacienti del gabim”

Ankesat e pacientëve janë një tregues i rëndësishëm për cilësinë e shërbimeve që ofron një institucion i caktuar shëndetësor.

Rritet numri i të spitalizuarve me COVID-19 në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar, se ka shënuar rritje numri i pacientëve të spitalizuar me COVID-19, në kuadër të klinikave të ...

Në Emergjencë po trajtohen disa pacientë për shkak të lëndimeve në aksidente, mjeku kujdestar tregon gjendjen e tyre

Gjatë ditës së sotme vetëm në regjionin e Prishtinës brenda një periudhe të shkurtë kohore janë shkaktuar disa aksidente ndërsa personat që kanë marrë lëndime ...

Bredhja nëpër spitale të huaja për të kërkuar shërim

Që nga 14 shkurti i këtij viti, Safet Bytyçi nga fshati Nishor i Suharekës - komunë në pjesën jugore të Kosovës - është duke e trajtuar ...

Gjendja e pacientëve me COVID-19 në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës(ShSKUK), ka njoftuar se pesë pacientë të konfirmuar me COVID-19, janë duke u trajtuar në kuadër të klinikave dhe spitaleve ...

ShSKUK: Shtatë pacientë me COVID-19 janë me oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në këtë institucion shëndetësor po trajtohen 11 pacientë nga COVID-19, kurse në spitalet e pë...

ShSKUK: 171 pacientë të spitalizuar me COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univeristar të Kosovës, 171 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, prej tyre 166  të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 5 të negativizuar, thuhet në njoftimin e ShSKUK-së.