Postet nga: OVL UÇK

Gucati Shpreson që Deputetët Nuk i Tërheqin Nënshkrimet për Specialen

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVLUÇK), Hysni Gucati, thotë se ata asnjëherë nuk e kanë pasur mbë...

Veteranët me Peticion për Ndryshimin e Ligjit për Gjykatën Speciale

Përfaqësuesit e organizatat e dala nga lufta e UÇK-së kanë paralajmëruar se brenda dy ditësh do të nisë nënshkrimi i një peticioni që kë...

Haradinaj Takohet me Drejtuesit e Organizatave të Dala nga UÇK

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati, më ...

OVL Kërcënon Autorin e Shfaqjes ‘Bordel Balkan’

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kërcënoi autorin e shfaqjes “Bordel Balkan”, Jeton Nezirajn duke kërkuar ndalimin e kësaj ...

Protestë në Klinë për Lirinë e Haradinajt

Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së organizuan sot protestë para Kuvendit Komunal të Klinës për lirinë e Ramush Haradinajt.

Veteranët: Jini të Përmbajtur!

Organizata e Veteranëve të Luftës u është drejtuar policisë dhe protestuesve që nesër të jenë të përmbajtur.

Veteranët-Takim me Qeveritarët

Në këtë takim morën pjesë edhe zëvendëskryeministri Hashim Thaçi dhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi. Pas takimit Kryeministri Mustafa falë...