Postet nga: osman vishaj

Hulumtim: Dosja e varrosjes së viktimave të COVID-19, burrë e grua marrin tenderët në vlerë gjysmë milion euro

Burrë e grua kanë fituar tre tenderët e Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës për varrosjen e viktimave të COVID-19.

Dosja e varrosjes së viktimave të COVID-19, burrë e grua marrin tenderët në vlerë rreth 500 mijë euro - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet hulumtimi për tenderët e Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës për varrosjen e viktimave të COVID-19, të ...

Rritja e çmimit të metalit detyron komunën e Prishtinës të ritenderojë projektet

Komuna e Prishtinës do ritenderoj disa projekte për shkak të ngritje së çmimit të metalit.

Komuna e Prishtinës nuk pret formimin e bordit të OSHP-së, procedon kontratën për ndërtim të tri shkollave

Komuna e Prishtinës ka filluar ekzekutimin e kontratës për projektin e ndërtimit të tri shkollave, përkundër faktit që ky tender është në Organin Shqyrtues ...

Auditori kritikon "projektet paushalle" të komunave (VIDEO)

Auditori i Përgjithshëm në Raportin Vjetor të Auditimit ka kërkuar nga komunat dhe instutucionet e tjera që aktivitetet e prokurimit për kontrata për punë të ...

Alarmi i Auditorit për ndryshimet ‘tinëzare’ të kontratave nëpër komuna

Në katër kontrata të nënshkruara nga Komuna e Podujevës nuk ishin realizuar punimet siç ishin paraparë fillimisht në projektin fillestar.

Shkëputja e kontratave si rrugë për mbrojtjen e cilësisë (VIDEO)

Komuna e Klinës ishte bërë e njohur vitin e kaluar për shkak se në një nga rrugët e sapo-asfaltuara kishte mbi bari.

Pse u zvarrit tenderi 1.4-milionësh për furnizim me targa?

Tenderi në vlerë 1.4 milion euro për furnizim me targa është shpallur në fund të vitit 2018 por kontrata nuk është nënshkruar deri në shkurt të vitit 2021.