Postet nga: OSBE

Tirana mirëpret 57 shtete në konferencën mesdhetare të OSBE-së

Tirana do të jetë nikoqire e 57 shteteve të ndryshme në fund të muajit tetor.

Përmbyllet kampi rinor për restaurimin e monumenteve të trashëgimisë kulturore në Letnicë

Misioni i OSBE-së ka njoftuar se nesër përmbyllet kampi rinor për restaurimin dhe dokumentimin e monumenteve të trashëgimisë kulturore në Letnicë të Komunës së Vitisë.

OSBE dënon sulmin ndaj gruas rome

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka dënuar sulmin e përsëritur ndaj gruas nga komuniteti rom, pasi që sipas tyre, këto sulme cenojnë liritë dhe të drejtat ...

OSBE mbështet aktivitetin kulturor multietnik në Mitrovicën e Jugut

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka bërë të ditur se e ka mbështetur organizimin e një aktiviteti kulturor  të shkollës fillore 'Bedri Gjina' në Mitrovicën Jugore,  ...

Jan Braathu: Zgjedhjet në veri pa asnjë incident

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, tha se procesi zgjedhor në komunat veriore është duke u mbajtur pa asnjë incident.

Braathu viziton Beogradin, dakordohen për zgjedhje të qeta në komunat veriore

Shefi i Misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian (OSBE) në Kosovë, Jan Braathu gjatë ditës së sotme ka qëndruar në Beograd ku edhe ë...

OSBE merr pjesë në pastrimin e një lagjeje në Gjakovë

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka mbështetur  iniciativën “Gara për Gjakovë të Pastër”, duke marrë pjesë në pastrimin e lagjes “Ali Ibra”, duke hequr të gjitha ...

OSBE me 220 persona në zgjedhjet në Veri

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu, ka vizituar  Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, ku me kryetaren e këtij komisioni, Valdete Daka kanë biseduar për mbarë...