Postet nga: organizata "Çohu"

Vendimi i Gjykatës: Hasan Preteni dhe AKK nuk do t’i marrin 150 mijë euro nga ‘Çohu’

Në gjykimin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, si dhe vet AKK ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovë...

Paqartësi ligjore kush duhet ta mbrojë AKK-në në gjykimin kundër ‘Çohu’

Në gjykimin në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës pë...

Preteni: ‘Çohu’ kishte për qëllim denigrimin tim e të zyrtarëve të AKK-së

Në gjykimin në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës pë...

Shtyhet Seanca ku Hasan Preteni Kërkon nga ‘Çohu’ 150 Mijë Euro për Shpifje

Gjykimi në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës për ...

Hasan Preteni Kërkon 150 Mijë Euro nga ‘Çohu’ për Shpifje

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore në rastin e ish-drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit, AKK, Hasan Preteni, i cili ka paditur për ...

‘Çohu’ Paraqet të Gjeturat për Tri Gjykata në Kosovë

Genc Nimoni nga Organizata për Demokraci, Anti-korrupsion dhe Dinjitet “Çohu” paraqiti të gjeturat e monitorimit nga maji i vitit 2016 de5ri në majin e sivjetmë të gjykatave në Prishtinë, ...

‘Çohu’: PTK-ja Probleme me të Hyrat dhe Paditë

Organizata për Demokraci, Antikorrupsion dhe Dinjitet “Çohu” në një raport për Postën dhe Telekomin e Kosovës të titulluar “PTK-Nga Agimi Deri në Muzg”, gjeti se kjo ...