Postet nga: Organi Shqyrtues i Prokurimit

Emrat e kandidatëve për bord të Organit Shqyrtues të Prokurimit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ia ka dërguar Kuvendit propozimin për kandidatët për kryetar dhe anëtarë të bordit të Organit Shqyrtues të ...

Mungesa e bordit në OShP pezullon ndërtimin e shkollave në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka pasur në plan ndërtimin e 5 shkollave të reja gjatë këtij mandati. Edhe pse mandatit të kryetarit Shpend Ahmeti i ka ardhur gati fundi, ...

OShP-ja pa bord funksional, bllokohen mbi 100 tenderë

Mbi 100 tenderë kanë mbetur të pezulluar pasi bordi i Organit Shqyrtues të Prokurimit nuk është funksional për t’i shqyrtuar ankesat e bizneseve.

OShP mbetet pa Bord

Nga sot, 31 mars 2021, nuk mund të shqyrtohet asnjë ankesë në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OShP), pasi bordit të këtij organi i skadoi mandati. Për shkak të rrezikut të ...

Kompania që u diskualifikua për mashtrim, nuk kishte përmbushë kontratën edhe në një komunë tjetër

Gjykatat e tenderëve, OShP, e ka diskualifikuar nga aktiviteti i prokurimit: “Furnizim me gjenerator për komunën  e Junikut Ri-tender”, kompaninë “As Tech” Sh.P.K., pasi nuk ...

Policia Ruan Kryetarin e Kërcënuar të OShP-së

Policia e Kosovës ka reaguar pas informacionit në një portal informativ, sipas të cilit ajo ka shpërfillur kërcënimin ndaj një zyrtari të lartë shtetëror.

'Democracy +': OShP me Ekspertë të Paangazhuar

Organi Shqyrtues i Prokurimit ka 40 ekspertë të jashtëm, shumica e të cilëve nuk angazhohen.

Gjykata e Tenderëve Shqyrton Tenderin 3-Milionësh të KEK-ut

Në faqen zyrtare të Organit Shqyrtues të Prokurimi (OShP) është publikuar ankesa lidhur me tenderin “Modernizimi i Fushave në Kullën Ftohëse nl.A4”. Në ankesën e publikuar, ...