Postet nga: orca

ORCA: Avancimet në UP, Procesi më Meritor Deri më Sot

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim – ORCA ka lansuar sot analizën e procesit të zgjedhjes së stafit akademik nga konkursi i cili është mbajtur në gjysmë...

ORCA Kërkon Përjashtimin e Enver Hasanit nga UP-ja

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ORCA kërkoi sot që Enver Hasani të përjashtohet nga mësimdhënia në Universitetin e Prishtinës.

Ministri i Arsimit Shkarkon Bordin e Agjencisë së Akreditimit – Dokument

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për shkarkimin e Bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (Këshillit Shtetëror të  ...

Shumë Ligjërata të Pambajtura në Tri Fakultete të UP-së

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), sot ka publikuar raportin e dytë “Dembelët e Hasan Prishtinës”, përmes së cilës është monitoruar mbajtja ...

Mbyllja e Programeve Tregon Gjendjen e Rëndë të UP-së

Mosakreditimi i 23 programeve në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” nga Agjencia e Kosovës për Akreditimit po vlerësohet si dëshmi për situatën e rë...

ORCA Identifikon “Dembelët e ‘Hasan Prishtinës’”

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim – ORCA, të mërkurën ka publikuar raportin “ Dembelët e ‘Hasan Prishtinës’”, pas monitorimit të tri fakulteteve më të ...