Postet nga: online

Një shkollë në Fushë-Kosovë kalon në mësim online

Në vazhdën e shkollave që nga nesër do ta zhvillojnë mësimin sipas skenarit C apo online është edhe shkolla "Idriz Ajeti" (aneks i shkollës fillore “Mihal ...

Festivali ‘ReMusica’ mbylli edicionin e 20-të

Me koncertin e mbrëmshëm “The French Touch” nga Theo Fouchenneret dhe Pierre Fouchenneret, është mbyllur edicioni i 20-të i festivalit “ReMusica”.

Sa mirë din m’i lexu lajmet? Hibrid lanson platformën kundër dezinformimit “Checkos”

Sa mirë din m’i lexu lajmet? Hibrid lanson platformën kundër dezinformimit “Checkos”

Pasojat e COVID-19, Festivali ‘Polip 2021’ mbahet online nga 10 deri më 13 shtator 2021

Edicionin e XI-të i Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë, “Polip” do të mbahet prej 10-13 shtator 2021 në Prishtinë.

Ky marifet në Gmail do t’iu kursejë shumë kohë

Në vend që ta përcillni një mesazh të vetëm tek një pranues i vetëm, Gmail gjithashtu ofron mundësinë që të dërgoni disa mesazhe në të ...

Nis mësimi, disa nxënës në shkolla e disa online

 

Nesër rifillon mësimi në Kosovë, disa klasë do të mësojnë në shkollë e disa online

Pas një jave pushim pranveror, nxënësit e Kosovës nesër do të fillojnë mësimin.

Marsi sjellë Magjinë në ETC

Marsi sjellë Magjinë në ETC nga data 26 Shkurt deri me 4 Mars.