Postet nga: oksigjen

Komuna e Gjilanit: Spitali ka nevojë emergjente për furnizim me oksigjen

Nën udhëheqjen e nënkryetarit Arbër Ismajli, është mbajtur sot mbledhja e Komitetit të Gjilanit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Kapacitetet me oksigjen në QKUK dhe spitale rajonale të limituara

Me rritjen e numrit të të infektuarve me koronavirus është rritur edhe nevoja e pacientëve për oksigjen. Kërkesat e mëdha për mjekim me oksigjen kanë ...

Ministri Zemaj tregon se a ka Kosova mjaftueshëm rezerva të oksigjenit për pacientët me COVID-19

Asnjë kompani nuk ka aplikuar në thirrjen publike të institucioneve të Kosovës për të blerë oksigjen.

8 muaj pas fillimit të COVID-19, ShSKUK me tender për hartimin e projektit për sistem të oksigjenit

Tetë muaj nga fillimi i pandemisë COVID-19 në Kosovë, ShSKUK do të harojë projekt për mungesat e sistemit të Oksigjenit në Spitalet Rajonale.

Kosova i shpenzon 1.2 milion euro për të blerë oksigjen

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka blerë 835,026 litra oksigjen me origjinë nga Italia dhe Maqedonia.

ShSKUK blen oksigjen nga Serbia me çmim dyfish më shumë se sa planifikoi

Që nga dita e premte, më 13 mars, Kosova ka hyrë në listën e shteteve, qytetarët e të cilave janë infektuar me COVID-19. Nga ajo ditë e deri më ...

Alivanoset një Punëtore në Pallatin e Drejtësisë

Alivanoset një Punëtore në Pallatin e Drejtësisë

Punëtorja që është asistente e prokurorit Adburrahim Islami është alivanosur në vendin e punës në zyrën e saj në pallat.

Gjykatësit e Prokurorët Duan Oksigjen

Gjykatësit e Prokurorët Duan Oksigjen

Arsyeja kryesore për protestë ka qenë mungesa e oksigjenit në hapësirat e Pallatit të Drejtësisë, si dhe kushtet e tjera të punës në këtë pallat.