Postet nga: OJQ

OJQ-të në vitin 2018  përfituan 22.7 milionë euro nga institucionet e Kosovës

Institucionet e vendit gjatë vitit 2018 kanë ndarë 22.7 milionë euro për Organizatat Joqeveritare (OJQ), kështu u tha sot në publikimin e publikimi  e Raportit të mbështetjes financiare publike.

Shoqëria civile: Korrupsioni mos të ndëshkohet vetëm nga Ambasada Amerikane 

Dhjetëra organizata të shoqërisë civile kanë mirëpritur reagimin e Ambasadës Amerikane në lidhje me dështimet e drejtësisë kosovare kundër aferave të korrupsionit të ...

Anëtari i Komisionit për vlerësimin e aplikacioneve fiton subvencion për OJQ nga Komuna e Malishevës - Dokument

Komuna e Malishevës me 19 prill ka publikuar listën e 25 OJQ-ve përfituese të subvencioneve të kësaj komune, me vlerë të përgjithshme prej 50 mijë eurove.

Lansohet Strategjia Qeveritare për bashkëpunim me Shoqërinë Civile

Sot do të mbahet konferenca ku do të bëhet Lansimi i Strategjisë Qeveritare për bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023 , e cila organizohet nga Zyra e Kryeministrit/...

Jepen mësime të Kuranit pa licencë e autorizim

Në mbledhjen e katërt të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi në Komunën e Prishtinës, Policia e Kosovës tregoi gjendjen e sigurisë.

Komuna e Prizrenit ndanë 22 mijë euro për 11 OJQ

Komuna e Prizrenit ka ndarë 22 mijë  Euro subvencione për Organizatat Joqeveritare që merren me shërbime sociale.

Haziri: OJQ-ve Mbi 68.000 Euro nga Gala Mbrëmja e Vitit të Kaluar

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka thënë se organizatat jo-qeveritare që merren me të drejtat e fëmijëve me nevoja të veçanta dhe strehimin ...

OJQ-të Propozojnë Mundësi të Qasjes në Prona Komunale

Një rrjet organizatash me një deklaratë të përbashkët kanë kërkuar qasje të OJQ-ve në pronat komunale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!