Postet nga: ojq-të

Në listën e MKRS-së për mbështetje të projekteve të OJQ-ve, i njëjti projekt rezulton i përkrahur financiarisht dy herë

Paqartësi ka ngjallur Lista përfundimtare e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje të projekteve kulturore të OJQ-ve, në fushën e kulturës ...

Mbi 700 projekte kulturore kërkojnë mbështetje nga Fondi i pakos së ringjalljes ekonomike

Mbi 700 projekte kulturore të OJQ-ve dhe individëve kanë aplikuar në thirrjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje financiare të projekteve kulturore dhe të ...

Drejtori i Thesarit: Borxhi publik i Kosovës nuk është më keq nga rajoni

Borxhi publik i Kosovës, qëndron mirë krahas me shtetet e rajonit. Në katër vitet e fundit është dyfishuar ndërsa është rritur edhe borxhi i jashtëm ...

Financimi i dyshimtë i OJQ-ve nga ministria e PDK-së

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë ka financuar disa OJQ të cilat nuk i kanë plotësuar kriteret e përcaktuara.

Pas raportimit të KALLXO.com për zgjedhjen e njeriut të PDK-së në KEK, reagojnë disa OJQ

Pas raportimit të Kallxo.com se Nysret Kelmendi, ish-kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Obiliqit, është zgjedhur zëvendësdrejtor i Korporatës Energjetike të Kosovë...

52 organizata dalin kundër rrënimit të shkollës për të verbër në Pejë

Një grup prej 52 organizatave kosovare sot ju ka drejtuar me një kërkesë ministrave të tri ministrive kosovare: Mahir Yagcilar në Ministrinë në Administratës publike; Skender Reçica, në ...

Labinotë Demi Murtezi: Terrorizmi S’ka Komb as Fe

Deputetja e Partisë së Drejtësisë kërkoi në Kuvend që të sqarohet çështja e pezullimit të punës së disa organizatave joqeveritare.