Postet nga: OJQ Pishtarët

Organizata ‘Pishtarët’: Ministria e Ambientit po planifikon leje të reja për KELKOS-in në Deçan

Organizata jo-qeveritare ‘Pishtarët’ ka thënë se Ministria e Ambientit është duke planifikuar që të lëshojë leje të reja për hidrocentrale në Deçan, kompanisë private KELKOS.

Pishtarët: 120 ditë që Aliu nuk po e adreson problemin e ujit dhe hidrocentraleve në Deçan

Organizata “Pishtarët” kanë kërkuar nga Ministri i Ambientit, Liburn Aliu që të publikoj gjetjet e raportit për problemin e ujit dhe hidrocentraleve në Deçan.

'Pishtarët' i shkruajnë ambasadorëve lidhur me informacionet për kontratë të fshehtë me KelKos

Organizata për mbrojtjen e ambientit ‘Pishtarët’ i është drejtuar me një thirrje urgjente ambasadorëve të shteteve të QUINT-it, ambasadorit të Austrisë, përfaqësueses Speciale e Zyrë...

MEA me raport ekologjik pas ankesës së organizatës "Pishtarët" për lejet ujore në grykën e Deçanit

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit përmes një komunikate ka reaguar lidhur me ankesën e OJQ ‘Pishtarët’ për lejet ujore që konsiderohet se paraqesin dëm pë...

‘Pishtarët’ i bëjnë thirrje Muharrem Nitajt të veprojë për shkeljet e KelKos-it në Deçan

Organizata për mbrojtjen e ambientit ‘Pishtarët’ përmes një komunikatë i kanë bërë thirrje U. D. ministrit të ri të ekonomisë dhe ambientit Muharrem Nitaj që të ...

Paditet Ministria dhe ZRrE-ja për lejet e KELKOS-it

"Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike ka dërguar sot në gjykatë rastin e saj të parë - një rast i cili ka të bëjë me të drejtë...