Postet nga: oda ekonomike e kosovës

Kosova dhe Gjermania rrisin partneritetin ekonomik

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, është shprehur i lumtur pasi Qeveria e Gjermanisë ka miratuar projektin strategjik, që do të implementohet në partneritet me DIHK- ...

OEK dhe OEAK  kërkojnë nga ZRrE të shqyrtojë heqjen e kufizimeve për vetkonsum të energjisë elektrike

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mirëpresin vendimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) për ndryshimin e Udhëzuesit ...

ZRrE reagon ndaj deklarimeve të Odës Ekonomike të Kosovës për liberalizimin e tregut

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) ka reaguar ndaj deklarimeve të Odës Ekonomike të Kosovës në lidhje me ankesat e konsumatorëve, liberalizimin e tregut dhe kushtet ...

Bizneset: Shkaku i mosfurnizimit me energji kemi humbur rreth 300 milionë Euro

Mosfurnizimi me energji dhe kostot e mëdha që u faturohen bizneseve në Kosovë, po e rrezikojnë veprimtarinë e këtyre të fundit dhe po paraqet kërcenim për ...

Rukiqi: Të ndryshohet ligji i prokurimit publik për shpalljen e tenderëve

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka reaguar në lidhje tenderit publik të AQP ku parashiheshin të bliheshin produkte serbe dhe jo vendore.

Oda Ekonomike e Kosovës përkrah shoqatën Down Syndrome Kosova

Oda Ekonomike e Kosovës në gala natën që organizon për vlerësimin e sektorit privat, do ta përkrahë edhe shoqatën Down Syndrome Kosova, nëpë...

Bizneseve pritet t’u zvogëlohet barra e pagesës së pushimeve të lehonisë

Projektligji i ri që synon të rregullojë specifikisht çështjen  e pushimit të lehonisë dhe prindëror pritet ta përgjysmojë numrin e muajve që një punëdhënës duhet ...

‘Blej Shqip’ fushata e përbashkët e Kosovës dhe Shqipërisë

Kryetar i Odës Ekonomike, Berat Rukiqi, priti në takim Kryetarin e Dhomës se Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Nikolin Jaka, dhe Kryetarin e Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, ...