Postet nga: oda ekonomike amerikane

Ramush Haradinaj: 2019 është viti i ekonomisë

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka thënë se viti 2019 do të jetë viti i ekonomisë për Kosovën.

ZRrE: Jemi duke punuar që të mos ketë ndërprerje të panevojshme të rrymës

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka organizuar një tryezë ku diskutua mbi çështjen e situatës aktuale të furnizimit me energji elektrike në vend.

Vlerësohen zhvillimet për transparencë në prokurimin publik

 

Oda Amerikane përshëndet vendimin e Korporatës së Sfidave të Mileniumit për Programin Kompakt

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) mirëpret vlerësimin e shtetit të Kosovës për Programin Kompakt nga ana e Korporatës së Sfidave të Mileniumit (MCC).

Oda Amerikane mbështet SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

Fondacioni i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë ka ndihmuar SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë me mobile dhe pajisjet. Ky donacion ndihmon në krijimin e një SOS familje ...

Mundësi për partneritete të reja ndërmjet bizneseve kosovare dhe amerikane

Delegacioni i bizneseve kosovare i cili qëndroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nën organizimin e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë vizitoi edhe shtetin e Nju ...

Çitaku: Të rinjtë që hapin biznese në Kosovë janë heronj

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku, në një takim me përfaqësuesit e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, i ka quajtur ...

Oda Ekonomike Amerikane: Ndërtimi i termocentralit ‘Kosova e Re’, i domosdoshëm

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë përkrah ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re” , pasi sipas saj furnizimi stabil me energji elektrike është i domosdoshëm.