Postet nga: oda ekonomike amerikane

Delegacioni i bizneseve amerikane njoftohet me mundësitë për investime në vend

Një delegacion i bizneseve amerikane qëndroi sot në Odën Ekonmike Amerikane në Kosovë ku u takua me disa përfaqësues të bizneseve që operojnë në Kosovë. Që...

OEK dhe OEAK  kërkojnë nga ZRrE të shqyrtojë heqjen e kufizimeve për vetkonsum të energjisë elektrike

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mirëpresin vendimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) për ndryshimin e Udhëzuesit ...

Shefja e Zyrës së BE-së vizitoi Odën Ekonomike Amerikane, diskutohen mundësitë e zhvillimit të sektorit privat

Anëtarët e Odës Amerikane takohen me Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë

Bizneset: Shkaku i mosfurnizimit me energji kemi humbur rreth 300 milionë Euro

Mosfurnizimi me energji dhe kostot e mëdha që u faturohen bizneseve në Kosovë, po e rrezikojnë veprimtarinë e këtyre të fundit dhe po paraqet kërcenim për ...

Oda Amerikane reagon për emërimin e Naser Shalës

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka reaguar në lidhje me emërimin e Naser Shala i njohur ndryshe si 'Ftyra', në pozitën e drejtorit të Agjencisë Kosovare për ...

Kosnett takon udhëheqësit e Odës Amerikane

 

Anëtarët nga Oda Ekonomike Amerikane takohen me drejtorin e ATK-së

Oda Ekonomike Amerikane sot ka mbajtur takim me Drejtorin e Përgjithshëm të ATK-së Ilir Murtezaj, ku pjesë e këtij takimi ishin edhe disa nga anëtarët ...

Grabitjet e bankave, sërish reagon Oda Ekonomike Amerikane

Oda Amerikane shpreh shqetësimin për plaçkitjet e armatosura ndaj bankave dhe bizneseve të tjera.