Postet nga: Oda e Avokatëve

Gjykata rrëzoi rregulloren e Odës së Avokatëve për caktimin e mbrojtësve sipas detyrës zyrtare

Gjykata në Prishtinë, Departamenti i çështjeve administrative ka marrë aktgjykim me të cilin e ka aprovuar si të bazuar kërkesëpadinë e Albana Kelmendit dhe Naim Rudarit e paraqitur ...

Tërhiqet Oda e Avokatëve, pas 9 muajve zhbllokohet rasti i vrasjes së Agonis Tetajt

Oda e Avokatëve të Kosovës ka shfuqizuar vendimin i cili parashihte moscaktimin e avokatit sipas detyrës zyrtare në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt.

Nasuf Hasani zgjidhet për herë të dytë kryetar i degës së Odës së Avokatëve në Prishtinë

Nasuf Hasani është zgjedhur në mandatin e dytë me radhë kryetar i Degës Regjionale të Odës së Avokatëve në Prishtinë.

Kryetari i degës së avokatëve në Prishtinë denoncon në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës

Nasuf Hasani, kryetari i avokatëve dega në Prishtinë ka denoncuar gjatë ditës se sotme në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës, Behar Ejupin.

Oda e Avokatëve ndërpret bojkotin në dy prokurori

Këshilli drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës ka marrë vendim sot që të ndërpritet bojkoti në Prokurorinë e Prishtinës, Prokurorinë Speciale të Republikë...

Kuvendi ktheu prapa propozimet e Odës së Avokatëve për anëtar të Këshillit Prokurorial

Pas raportimit të KALLXO.com, Kuvendi i Kosovës i ka kthyer pas propozimet e Odës së Avokatëve të Kosovës për anëtarë të Këshillit ...

Anëtarët e Odës së Avokatëve të Kosovës nuk janë as sekserë as korrierë

Oda e Avokatëve të Kosovës duhet të jetë syçelë për ruajtjen e integritetit të profesionit të avokatit dhe integritetin e anëtarëve të saj, sepse ...

Si u shpenzuan paratë e Odës së Avokatëve për një ballo vallëzimi në Vienë

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” sonte u transmetuan të gjeturat e raportit mbi menaxhimin e financave të Odës së Avokatëve të Kosovës.