Postet nga: Obiliq

Rryma Mbyt Punëtorin në Obiliq

Një person ka vdekur si pasojë e kontaktit me rrymën teksa ishte duke punuar. Sipas Policisë, ngjarja ka ndodhur dje paradite në Obiliq.

Fshatarët Ankohen për Mungesat e Doktorëve

Fshatarët Ankohen për Mungesat e Doktorëve

Banorët e fshatit Breznicë në Obiliq ankohen se ambulanca në këtë fshat punon me orar të shkurtër e në Qendër të Mjekësisë Familjare në Obiliq ...

Kanalizimi Mbeti në Gjysmë, Fshatarët Ankohen

Kanalizimi Mbeti në Gjysmë, Fshatarët Ankohen

Banorët e fshatit Breznicë dhe po presin përfundimin e punimeve për kanalizimin e fshatit i cili ka filluar të ndërtohet para tre vitesh.

Isa Mustafa: Nuk e Di Nga Erdhi Ideja Për Komunën e Prilluzhës

Isa Mustafa: Nuk e Di Nga Erdhi Ideja Për Komunën e Prilluzhës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka hedhur poshtë mundësinë që Prilluzha dhe disa fshatra me shumicë serbe përreth që aktualisht janë pjesë e komunave të Obiliqit dhe ...

Të Korruptuarit e Obiliqit Gjobiten me 7 Mijë Euro

Të Korruptuarit e Obiliqit Gjobiten me 7 Mijë Euro

Ujdia  në mes Prokurorisë së Prishtinës  dhe zyrtarëve të korruptuar të Obiliqit i ka shpëtuar tre zyrtarët e komunës Zejnullah Krasniqi, Haki Rraqi dhe Bajram ...

Fakte të Shpejta Për Obiliqin

Xhafer Gashi, kryetar i komunës së Obiliqit, doli para asamblistëve të komunës së tij në emisionin “Jeta në Komunë” për t’u përgjigjur rreth atyre ...

Sulltan Murati Përçan Asamblenë e Obiliqit

Përpara ngrihet një oxhak gjigant. Afër tij një edhe më i trashë. Tymi dhe avujt që derdhen prej tyre ta japin ndjenjën e të ngulfaturit. Është vetë...

Legjendat e Urave të Premtuara të Obiliqit

Legjendat e Urave të Premtuara të Obiliqit

Në fushatën për zgjedhjet lokale të vitit 2013, Xhafer Gashi i kishte gëzuar fshatarët e Raskovës dhe të Hamidisë me premtimet që i kishte dhënë.