Postet nga: Nxënës

Rahovec, arrestohet një nxënës pasi ekspozoi pistoletën në hapësirat e shkollës

Policia në Rahovec ka arrestuar një nxënës të shkollës së mesme ’12 Maji’ në fshatin Ratkoc pasi posedonte armë në mënyrë të paautorizuar.

Komuna e Prishtinës mbulon shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta

Komuna e Prishtinës ka miratuar propozimin e Drejtorisë së Arsimit për mbulim të shpenzimeve të transportit shtëpi-shkollë/institucion parashkollor publik dhe anasjelltas për nxënësit/...

15 nxënës e mësues janë vrarë në një shkollë fillore në Teksas

Pesëmbëdhjetë persona kanë vdekur nga të shtënat me armë në një shkollë fillore në Teksas.

Dyshimet për helmim të nxënëseve në Mitrovicë, AUV nis hulumtimin e rastit

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka filluar hulumtimin e rastit pas marrjes se informatës në lidhje me dyshimin për helmim të disa nxënësve në Mitrovicë.

Arrestohet përsëri një nga të dyshuarit në rastin e vrasjes së trefishtë në Gllogjan

Njëri nga të dyshuarit në rastin e vrasjes së trefishtë në Gllogjan është vënë prapë në pranga të Policisë së Kosovës.

Gorazhdec: Gjithnjë e më pak nxënës në bankat e shkollës së mesme

Ka gjithnjë e më shumë maturantë që vendosin të largohen nga vendlindja dhe ta vazhdojnë shkollimin në qytete më të mëdha. Ky është shkaku i drejtpërdrejtë i rë...

VIDEO - Nxënësit marshojnë për cilësi, barazi e siguri në arsim

Më moton ‘S’po shkohet në shkollë’ dhe thirrje të shumta për barazi e siguri në arsim ka filluar marshi i  Këshillit të nxënësve të Kosovë...

Rrahje në mes nxënëseve në Gjakovë, disa të lënduar

Një rrahje në mes dy grupeve të nxënëseve të Shkollës së Mesme “Hysni Zajmi” në Gjakovë ka ndodhur sot.